tisdag 13 januari 2009

Göteborg-weekend

Heeej alla.
Nu ska jag berätta lite om min och Niklas weekend i GBG.

Fredag:
Åkte runt 12-snåret på förmiddagen och hade en 5 timmars bilfärd framför oss. Den gick dock fort och så hann vi med ett lunchstopp i Gränna där de gör alla polkagrisar. En otroligt mysig liten stad. Jag hade fortfarande feber på fredagen men det var bara att knapra en massa ipren och annat gott. Vi kom fram till hotellet som var jättemysigt och checkade in. Fixade oss lite och gick iväg till avenyn för att leta upp någon mysig restaurang. Vi hittade en bra och käkade där och drack lite och sen gick vi vidare till en trevlig bar som hette modesty där vi fortsatte drinksörplandet. Kom hem till hotellet i skaplig tid och gick och lade oss.

Lördag: ställde väckarklockan och gick upp för att testa på hotellets omtalade frukostbuffé. gott var det (det lilla jag kände pga förkylningen) och det fanns mycket att välja på. efter det gick vi upp och sov lite igen, och sen gick vi ut på stan för att kolla runt lite och äta lunch. sen bar det hem till hotellet igen för lite mys i relaxen och efter det blev det middag på avenyn igen. hamnade på en restaurang som hette Bee eller något, mysig. niklas vart lite rund om fötterna och hade sönder 2 glas, tur att göteborgare är så trevliga, hemma i sthlm hade man väl blivit utslängd eller något. :P efter maten gick vi över gatan till en bar och sen vart det cosmos hela kvällen. hemgång lite senare denna natt.



Söndag: bakis!!!! checkade ut och åt en bakispizza på en pizzeria runt hörnet. började färden hemåt, ingen ville lämna göteborg.. det var längesen vi hade en hel helg tillsammans. vi förgyllde bilresan med lite roliga historier och sexkontaktannonser (som jag fick läsa upp ur en tidning) haha.



Så det var det!


2 kommentarer:

Anonym sa...

åh, vad mysigt det låter :) <3

Anonym sa...

Härlig helg!!