onsdag 18 februari 2009

00.00

Nu är det dags att sova. Eller först ska jag se om det finns något bra på tv. Sen hoppas jag på en skön natt med bra sömn, vill inte vakna med ont i benet som vanligt.. Jag vet, jag måste till doktorn. Men jag tror och hoppas hela tiden att det ska gå över av sig självt.

PUSS. Jag älskar Niklas. Den bästa för mig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Samma som du hade förut, det där som påminner om ischias? :(

Det suger gammal åsne... well.... det suger. Jag ska inte säga något själv egentligen eftersom jag är kass på att gå till doktorn när jag borde men gör det. Ett tipps i all välmening :)

For de kan hjälpa dig att förebygga framtida värre ryggproblem. Vet inte om du har en så kallad överböjlig rygg. Att du kan stå upp och placera handflatorna i golvet utan att böja knäna och utan att strecha. Har man det är det rätt vanligt att man får ryggproblem om man inte tränar upp ryggmusklerna. Alltså, det drabbar ju inte alla men är rätt vanligt bland naturligt "viga" människor.

Jaja, det är ju ditt val. Hoppas bara att du blir bra i ryggen snart :)

Angående det jag målar... fatta hur svårt det är att återge perfection om man inte målar perfekt själv :P

Men jag ska se om jag hittar något jag kan stå för, blir nog en skiss eller målning som handlar om dina ögon. För när du ler, du vet på riktigt, så strålar de. Helt fantastiskt :)


Jeeeez..... klockan är mycket, måst dra till jobbet

Hare bäst :)

/Robin

Anonym sa...

men tess!!! om du har ont i benet på nätterna kan du ju ha fått blodpropp el ngt, du MÅSTE gåt ill doktorn. jag har precis läst om alla sjukdomar i typ hela kroppen och vi som äter p-piller måste vara uppmärksamma om vi har ont i benen på nätterna för då kan det vara ngt skumt, eller ischias som han anonym skrev. Men gå till doktorn, lova mig de? puss!

Therése sa...

robin: nu har jag ringt och ska boka tid när de ringer upp så jag får veta vad det här är för något.. har haft ont i benet sen i somras, men doktorn är ju inget favoritställe direkt. tack för omtanken och tipsen du ger :)

odell: hallå du skrämmer mig kvinna! jag äter inga p-piller så vettekatten varför jag har såhär ont. men ska kolla upp det, definitivt! :) puss