onsdag 18 februari 2009

SERIÖST


Okej, för att försvara mig lite så köpte jag dessa jeans typ 05 eller 06 och de är rejält urtvättade. Men har jag gått upp så mycket sen dess? Så att de var tvugna att spricka i arslet menar jag.. tydligen. Bra eller dåligt, det vet jag inte. Var iofs väldigt spinkig back in the days.
Kurvor eller inte? Vad gillar vi egentligen?

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vet inte hur slitna jeansen var men 4 år gamla jeans tenderar att bli rätt slitna på alla "nötytor" (alltså ytor där man nöter, har inget med nötter att göra :P). Att de spricker där efter några år behöver inte ha att göra med att du gått upp i vikt. Var de dessutom tighta redan från början så är risken att de förr eller senare spricker öven om man har samma kroppsmått som när man köpte dem.

Krurvor eller ej... Tja, ärligt talat bryr jag mig inte så mycket så länge man är proportionerlig, och det är du. Säger din kille att du är smärtsamt vacker så tro honom. Avfärda inte hans goda smak med att han säger att du är snygg bara för att han älskar dig. (Det gör du säker inte, men ändå :)

Har målat och skissat med framför allt ditt ansikte som modell (bara för privat bruk :)och slagits av vilken perfektion i skönhet ditt ansikte är. (Nej, jag jag raggar inte, har tjej men gillar att måla vackra motiv)

Om du nu nödvändigtvis ska oroa dig för något så borde du nog snarare fokusera på ciggen och inte vikten :P

Allt det bästa till dig! :)

//Robin

Anonym sa...

kurver.. de gillar vi!!!

Therése sa...

robin: tack för din kommentar. de där tavlorna vart jag lite nyfiken på, smickrande att du använder dig av mitt ansikte hehe. du får gärna ta kort o maila över om du vill :)

bella: låter bra det!!!

Anonym sa...

Kurvor. Helt klart

Anonym sa...

haha du är så galet söt så det spelar ingen roll =)